Technisch Handels- en adviesbureau Steeho is dealer van Atlas, Kobelco en Yanmar graafmachines. De graafmachines die door Steeho worden aangeboden, zijn te onderscheiden in een aantal categorieën:

Mobiele graafmachines

Voor de wegenbouw en andere grondverzet werkzaamheden worden vaak mobiele graafmachines gebruikt. Mobiele graafmachines worden vaak gebruikt door stratenmakers en hoveniersbedrijven, maar natuurlijk ook bij grotere projecten.

Rups graafmachines

Bij zachte of drassige ondergrond worden vaak rups graafmachines ingezet. Deze hebben door de rupsen een groter draagvlak en blijft daardoor goed stabiel. Bovendien kunnen de rups graafmachines zich op een zachte ondergrond goed verplaatsen.

Mini- en midi graafmachines

De mini- en midi graafmachines worden vooral ingezet voor het kleinschalige graafwerk. De minigravers zijn er in verschillende formaten en gewichten, maar hebben gemeen dat ze zeer wendbaar en gebruiksvriendelijk zijn.

Binnendraaiers

Bij graafwerkzaamheden op zachte of drassige ondergrond op een beperkte ruimte is een binnendraaier, een rups graafmachine met een ‘short tail’, vaak een goede oplossing.

Ook shovels en autolaadkranen

Naast graafmachines biedt Steeho ook shovels en autolaadkranen. Daarnaast is Steeho ook zeer actief op het gebied van service & onderhoud en andere voorkomende werkzaamheden van onder meer de graafmachines en laadkranen.