Technisch Handels- en adviesbureau Steeho biedt wielladers van Weycor (voorheen Atlas) en Yanmar/Schaeff. Met een wiellader is het gemakkelijk om grote hoeveelheden zand of grond te laden en verplaatsen. Dat komt doordat de wielladers zeer mobiel en wendbaar zijn.

Voor meer informatie over de Weycor en Yanmar/Schaeff wielladers, kies onderstaand voor het betreffende product:

Voor de kleinere wielladers kunnen wij de volgende merken leveren Gehl, Mustang en Sherpa.

Wielladers

Sherpa miniloaders

Sherpa miniloaders zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden in de bouw, voor hoveniers, sloop en voor maneges en natuurlijk de wegenbouw. De verschillende types van de sherpa’s zijn:

  • Sherpa 100 (in de uitvoeringen bezine, diesel, eco, ehd, agri en smal)
  • Sherpa 150
  • Sherpa 200
  • Sherpa 300 (in de uitvoeringen 300+ en 300 LPG)

Meer informatie over de Sherpa miniloaders vindt u hier.

Sherpa Mini-loaders

Gehl / Mustang by Manitou wielladers

De machines zijn zeer compact en uit te breiden met verschillende soorten hulpstukken. De shovels hebben een stuuruitslag van 45 graden, wat ze zeer wendbaar maken.

Voor meer informatie over de Gehl / Mustang by Manitou wielladers en alle bijbehorende specificaties, kies onderstaand voor het betreffende product:

Schrankladers

De schranklader is als een soort van wiellader, echter is het mogelijk om met een schranklader in vele male kleinere ruimtes te werken. Dit komt omdat een schranklader om zijn eigen as kan draaien. Tevens is een schranklader minder hoog.

Wij verkopen Mustang by Manitou en Gehl schrankladers in wiel en rups uitvoeringen. Klik voor meer informatie onderstaand op het betreffende product:

Recent opgeleverde wielladers

Onderstaand een overzicht van een aantal recent opgeleverde wielladers, klik hier voor meer opgeleverde machines.