De rups graafmachines worden vooral ingezet bij graafwerkzaamheden op zachte of drassige ondergrond. De rupsen zorgen er daarbij voor dat de graafmachine door het grote draagvlak stabiel blijft en dat de graafmachine zich op deze specifieke ondergrond goed kan verplaatsen. Rups graafmachines zijn zeer geschikt voor zwaar grondverzetwerk en worden ook vaak ingezet bij sloopwerkzaamheden. Ook zijn de kleinere rups graafmachines uitermate geschikt voor werkzaamheden binnen gebouwen of in gebieden waar de ruimte beperkt is.

Rups graafmachine Atlas

Kobelco Rups graafmachines

De rupsgraafmachine worden door Steeho geleverd van het merk Kobelco. Kobelco levert hier ook short-tail rups graafmachines of ook wel binnendraaiers. De Kobelco graafmachines kenmerken zich door het zogenaamde iNDr-koel systeem.

iNDr-systeem: Het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de rupsgraafmachine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

Meer informatie over de Kobelco rups graafmachines en alle bijbehorende specificaties vindt u hier.

Recent opgeleverde rups graafmachines

Onderstaand een overzicht van een aantal recent opgeleverde rups graafmachines, klik hier voor meer opgeleverde machines.