Technisch Handels- en adviesbureau Steeho is met meer dan 25 jaar ervaring veelzijdig gespecialiseerd. Vakmanschap, veiligheid, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Steeho startte in 1994 met de opbouw van slangbreukbeveiliging en reparatie van graafmachines, dit gebeurde op locatie. Per 1 mei 1995 is Steeho dealer van Atlas graafmachines, autolaadkranen en wielladers en verhuisde in dat jaar naar Bergschenhoek. In juli 1997 vestigde Steeho zich in een nieuw pand aan de Ambachtsweg 51 te Pijnacker. Tevens beschikt Steeho over een servicewagen waarmee op locatie noodreparaties kunnen worden uitgevoerd.

Sinds 2006 is Steeho importeur van Atlas autolaadkranen voor de regio Zuid-Holland.

Steeho bezit het certificaat RAI autokraankeuring en kan tevens zorgdragen voor de jaarlijkse keuring van graafmachines en shovels. Sinds 2008 zijn wij tevens bevoegd het W2 beveiligingssysteem voor werkmaterieel in te bouwen. Steeho is SCM erkend inbouwbedrijf werkmaterieel voor categorie B.

Op 1 januari 2017 is de heer D. Steeneveld een compagnonschap aangegaan met de heer M. Bazuin. De heer Bazuin werkt al sinds 1999 voor Steeho en heeft per 1 januari 2022 alle taken van de heer Steeneveld overgenomen.