Naast nieuwe graafmachines, shovels en autolaadkranen, biedt Steeho ook service & onderhoud van de machines. In onze goed uitgeruste werkplaats in Pijnacker (Zuid-Holland) voeren we onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Hydraulische slangenservice

Bij Steeho kunt u terecht voor defecte hydraulische slangen. Na telefonisch contact kunnen wij de maat en lengte bepalen en daarna op locatie de defecte HD-slang vervangen. In onze werkplaats beschikken wij over een groot assortiment hydraulische slangen, koppelingen en leidingen en deze kunnen we op elke gewenste maat en lengte voor u vervaardigen. Ook kunnen wij een hydraulische unit voor u op maat samenstellen en op locatie plaatsen.

Service en onderhoud

Reparatie op locatie

Voor noodreparaties en onderhoud kunnen wij op locatie repareren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld startproblemen en lekkage van HD-slangen. Met de servicewagen waar Steeho over beschikt, trachten wij u altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Service en onderhoud

Speciale opbouw

Steeho kan op aanvraag speciale opbouw van machines verzorgen. Hierbij kan worden gedacht aan alle mogelijke opbouw werkzaamheden, zoals het opbouwen van lift op een vrachtwagen / graafmachines (zie foto’s).

Service en onderhoud