Mobiele graafmachines zijn zeer breed inzetbaar en worden gebruikt door stratenmakers en hoveniersbedrijven bij wegenbouw en andere grondverzet werkzaamheden. Op het gebied van mobiele graafmachines biedt Steeho twee merken: Atlas en Yanmar/Schaeff. Onderstaand per merk een korte omschrijving:

Atlas mobiele graafmachines

De mobiele graafmachines van Atlas zijn veelzijdige graafmachines voor de wegenbouw en andere grondverzet werkzaamheden. Ze zijn enorm sterk, solide, mobiel en kunnen effectief worden gebruikt in vrijwel alle soorten omstandigheden:

  • Uitstekende stabiliteit voor maximale prestaties.
  • Optimaal zwaartepunt en een ideale gewichtsverdeling.
  • Perfecte graafbesturing met een gevoelig hydraulisch systeem.
  • Gestroomlijnd voor het graven van sleuven, goed ontwerp en sterke constructie.

Voor meer informatie over de Atlas graafmachines en alle bijbehorende specificaties.

Steeho Pijnacker

Yanmar/Schaeff mobiele graafmachine

De mobiele graafmachnies van Yanmar/Schaeff zijn een goede aanvulling op het assortiment voor met name het lichtere werk (vanaf 8 – 11 ton). Deze graafmachines vormen een belangrijke productgroep van het totaalpakket dat Yanmar/Schaeff aanbiedt. De machines zijn zorgvuldig afgewerkt en veelzijdig inzetbaar. De Knickmatic ® maakt werken dicht langs een muur zeer eenvoudig en de cabine biedt een goed zicht en heeft een ruime instap.

Voor meer informatie over de Yanmar/Schaeff graafmachines en alle bijbehorende specificaties, kies onderstaand voor het betreffende product:

Yanmar/Schaeff mobiele graafmachine

Recent opgeleverde mobiele graafmachines

Onderstaand een overzicht van een aantal recent opgeleverde mobiele graafmachines, klik hier voor meer opgeleverde machines.